poster

Planet Ice

PLANET ICE / PLANETE GLACE

Dokumentarfilm | Frankreich

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 7/10

SAISON: 1

FOLGE: 1

INHALT

Od Alpa do Anda, od Arktika do Himalaja... dokumentarna serija nas vodi na spektakularan i alarmantan znanstveni obilazak najpoznatijih ledenjaka na svijetu.
Tu su već tisućljećima, ali imaju li ledenjaci budućnost? S obzirom na to da živi blizu bijelog ledenjaka u nacionalnom parku Écrins, redatelj Thierry Berrod svjedočio je povlačenju ledenih jezika. Sad je odlučan otkriti istinu o povećanom protoku vode na površini tih golemih ledenih pokrova. Koliko su znanstvene teorije osnovane? Koji su to glavni argumenti klimatskih skeptika i paničara? Što će otapanje značiti za ljude koji žive u tim područjima? Pridružite se stručnjacima iz Laboratorija za glaciologiju i okolišnu geofiziku te ostalim američkim i međunarodnim stručnjacima na ekspedicijama do najviših meteoroloških postaja u Europi i svijetu. Serija donosi veličanstvene prizore iz zraka, opasne snimke iz ledenih tunela i time-lapse sekvence s prethodno neobjavljenim slikama.
Koprodukcija: Arte France, Mona Lisa, Nova Média, TV5 Canada, CNRS Images i IRD Audiovisuel

Fotos

Planet IcePlanet IcePlanet IcePlanet IcePlanet IcePlanet IcePlanet IcePlanet Ice

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Slučajni turist (2010)

    image
    Nakon što je raskrinkao najveće hrvatske misterije, Robertu je Knjazu preostalo samo još jedno - upoznati domovinu da bi je više volio. Robert Knjaz spakirao je...
  • Space Invaders - Wir schaffen Platz! (2021)

    image
    In „Space Invaders – Wir schaffen Platz“ hilft das Renovierungs- und Entrümpelungsteam bestehend aus Peter Walsh, Cherie Barber und Lucas Callaghan Familien nicht...
  • Echtes Leben (1967)

    image
    Reportagen zu Themen des gesellschaftlichen und religiösen Lebens, seit 1984 auch in der ARD.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.