SAISON: 1

FOLGE: 35

INHALT

U današnjoj emisiju "Večere za 5" otkrivamo i humanitarnu stranu ove nove RTL-ove uspješnice. U suradnji sa Sanjom Doležal, a pod okriljem RTL-ove zaklade "RTL pomaže djeci", okupili smo petero poznatih osoba koji kuhaju u humanitarne svrhe. Operni pjevač Ronald Braus, odvjetnica Jelena Mesar poznatija kao Barbara Gabrić iz RTL-ove "Sudnice", Antonio Marušić, nekadašnji mister turizma, menadžerica i zvijezda vlastitog reality showa Danijela Dvornik te glumac i glumac "genijalni" Boris Mirković. Juha od kukuruza, pehret sa puretinom i Lubenica s votkom je na današnjem jelovniku Jelene Measr. Sve nagrade bit će donirane udruzi za rehabilitacijsko jahanje "Nada" iz Vrbovca.

Fotos

Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Der Katzenflüsterer (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Paparazzo lov (2013)

    image
  • Pinkove zvezdice

    image
    “Pinkove zvjezdice” je glazbeno natjecanje za djecu do 15 godina. Od početka prikazivanja 2014. godine, ovaj show program za djecu stekao je vjernu publiku koja...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.