poster

Slatka kuharica: Makarska

Slatka kuharica

Kochen | Kroatien

Benutzer-Bewertung: 4/10
(2 stimmen)

SAISON: 2

FOLGE: 2

INHALT

Vrsna slastičarka Petra Jelenić odlazi u Makarsku saznati kako se priprema jedna od najpoznatijih delicija makarske gastronomske tradicije - torta makarana. Makarske domaćice rade je stotinama godina za najsvečanije prigode, a sada je torta i na listi zaštićenih nematerijalnih kulturnih dobara.
Makarana je energetska bomba čija je tajna pripreme u tome da se svaka aroma osjeti ali da nijedna ne prevladava. To jako dobro zna Vedrana Puharić iz Makarske koja proučava i spravlja ovu tortu već godinama. Petri će pokazati kako se priprema na tradicionalan način, a Petra će napraviti svoju kombinaciju, više ljetnu varijantu, u kojoj će uspješno zadržati sve okuse i sočnost makarane.
Što je posebno oduševilo Petru kad je kušala najpoznatiju makarsku slasticu te koliko se Petrina ljetna varijanta svidjela Makaranki Vedrani, vidjet ćemo u drugoj epizodi gastronomsko-putopisne serije.
Autorica serije: Maja Pek

Drehbuch:
Produzent: Maja Pek, Danijel Pek
Autor: Maja Pek
Moderator: Petra Jelenić

Fotos

Slatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: MakarskaSlatka kuharica: Makarska

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.