SAISON: 6

FOLGE: 8 - lifestyle emisija

INHALT

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, u modnom svijetu poznatiji kao ELFS, uređenje poslovnog prostora prepustili su stručnim i maštovitim rukama ekipe InDizajna.
U osmoj epizodi vaše omiljene emisije, koja se bavi trendovima u uređenju interijera i svijeta dizajna te praktičnim savjetima za uređenje prostora, ekipu InDizajna, pod vodstvom Mirjane Mikulec, u svoj su radni studio pustili ELFS-i.
Novi prostor modnog dvojca nalazi se u starom donjogradskom stanu u centru Zagreba. Dečki su odlučili urediti prostor za sastanke. Željeli zadržati starinski štih, ali ga i obogatiti modernim elementima. S obzirom na to da nisu bili sigurni kako sve to postići, u pomoć im je došao InDizajn tim. Zajedničkom odlukom zadržana je stara stolarija i obloge radijatora, a ostale intervencije u prostoru dečki su u potpunosti prepustili Mirjani.
Kako bi se dodatno pojačali klasični elementi uređenja korištene su štukature i rozete u kombinaciji sa stilskom komodom. Prostor je obogaćen modernim prozirnim stolicama, stolom izrađenim od imitacije betona i starog šivaćeg postolja, a samo je za ovaj prostor posebno izrađen luster od starih kotača i kablova.
Uz to što vas vodimo u novouređeni poslovni prostor modnog dvojca, u centru Pariza otvaramo vrata stana koji je uredio i u kojem živi poznati pariški dizajner Godfroy de Virieu. Za sve kojima nedostaje fotelja na vikendici i mali udoban kutak za čitanje u rubrici „Uradi sam mogu pogledati kako od stare špule dobiti udobnu fotelju atraktivnog izgleda.

Darsteller
DAUER: 30 min

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
  • Odgovorite ljudima

    image
    Odgovorite ljudima je dijaloška emisija gdje se obrađuju teme iz BiH, života, politike, sadašnjost i budućnost, aktuelne teme kroz razgovor sa kompetentnim...
  • Sanja Show (2004)

    image
    "Sanja" was daily talk show format broadcasted on Croatian RTL Television. The host of the show was famous Croatian singer and national celebrity Sanja Dolezal....
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    Politische Diskussionssendung im Ereignis- und Informationskanal Phoenix zu aktuellen Themen und mit (meist) kompetenten Gästen.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.