SAISON: 5

FOLGE: 6 - lifestyle emisija

INHALT

Kad bi arhitektura mogla biti aerodinamična, takva bi bila nova zgrada Ferrarija u Modeni. Osobitost zgrade muzeja leži i u činjenici da futurizam nove, suvremene arhitekture odlično korespondira sa starom rodnom kućom Enza Ferrarija. Upravo tamo vas vodimo u rubrici „Dizajnerski prostor. Kako bi boravak na otvorenom bio još ugodniji pokazat ćemo vam kako opremiti terasu, dok u mladenačkoj kupaonici zid će urediti poznati zagrebački grafiter, dizajner i ilustrator Lunar. U „Makeoveru ćemo na primjeru gotove kupaonice pokazati kako ih bolje iskoristiti i učiniti lijepšim i funkcionalnijim.

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Plenum (2021)

    image
    Ima li Bosna i Hercegovina državotvornu politiku u rješavanju spornih pitanja granica sa susjedima? Zašto godinama granični sporovi i druga otvorena pitanja nisu...
  • Słownik polsko@polski

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.