SAISON: 3

FOLGE: 5 - lifestyle emisija

INHALT

Nova epizoda „InDizajna s Mirjanom Mikulec predstavlja design boutique hotel smješten u blizini samog centra Zagreba, koji je posebno zanimljiv jer predstavlja autorski projekt hrvatskog dizajna. Izradili su ga isključivo domaći majstori, a sve je u hotelu ručni rad izrađen po nacrtima vlasnika i arhitekta Zorana Vižintina. U prilogu „Stvaramo dom za mladu žensku osobu uređujemo potkrovnu sobu od 14 kvadrata, i to od samog početka. S obzirom da se bliži proslava Uskrsa, gledateljima ćemo pokazati kako sami mogu izraditi uskršnje dekoracije. U prilogu „Inspiracije i trendovi pozabavit ćemo se svijećama, dok ćemo u „Make overu uz što manje troškova uljepšati mračan hodnik i maksimalno ga iskoristiti.

DAUER: 30 min

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.