SAISON: 2

FOLGE: 7 - lifestyle emisija

INHALT

U ovotjednoj rubrici "Dizajnerski prostori" ekipa je posjetila VIP club na zagrebačkom glavnom trgu. Iako je crvena boja interijera samo za one najhrabrije, u kombinaciji s crnom ova ideja nadilazi sva očekivanja. Mirjana se bacila u koštac s crnom i crvenom bojom i napravila radnu sobu inspiriranu filmom V for Vendetta. Nova Uradi sam rubrika pokazat će gledateljima kako napraviti krevet, i to za 20 kuna. Palete umjesto podnica, a uzglavlje od drvene letvice i konca – ne zvuči loše! Podovi i zidovi odavno su se prestali oblagati keramikom i drvom. InDizajn predstavlja visoko dekorativnu smolu koja se postavlja i na podove i na zidove. Smola se može oslikavati, a nema fuga za čišćenje. U Makeover rubrici saznajte kako smo od stare i derutne blagovaonice stvorili bijeli i romantični prostor.

DAUER: 30 min

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    Politische Diskussionssendung im Ereignis- und Informationskanal Phoenix zu aktuellen Themen und mit (meist) kompetenten Gästen.
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
  • Tagesgespräch (1998)

    image
    In der beinahe einstündigen Talkshow des BR, die werktags ab 12:05 läuft, stellt sich ein Experte gemeinsam mit den Moderatoren den vielen Fragen der Anrufer.
  • L'Entretien de l'intelligence économique

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.