SAISON: 2

FOLGE: 4 - lifestyle emisija

INHALT

Nova epizoda u rubrici „Dizajnerski prostori“ gledatelje vodi u talijanski Wine bar zanimljivog interijera, ali i naziva – Swine bar. U sljedećem prilogu Marijana se uhvatila u koštac sa preuređenjem praznog i hladnog hodnika u ugodno predsoblje s toplim ugođajem. Koliko se često zapitate kakva je vaša spavaća soba s obzirom da čak jednu trećinu vremena provodimo spavajući. I za kraj, nizom praktičnih savjeta naučite izraditi dvije vrste svijećnjaka.

DAUER: 30 min

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Ridikül

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Alişan İle Hayata Gülümse

    image
  • E' sempre mezzogiorno (2020)

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.