poster

White Crimes

Crimini bianchi (2008)

Drama | Italien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 7

INHALT

Ekvadorka Manuela stiže u bolnicu s osmogodišnjom kćeri Aliciom. Djevojčica pati od čudnih simptoma i već nekoliko dana ne može hodati. Francesca odluči je hospitalizirati, ali se njezino stanje pogorša. Luca posumnja u mogući uzrok i predloži prijateljici da otputuju u mjesto gdje su Manuela i Alicia živjele prije nego što su se preselile u grad. Ovo ih putovanje zbliži, a Luca shvati da je ljubomoran na Fabija, novinara s kojime se Francesca viđa.

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Die Eifelpraxis (2016)

    image
    Krankenschwester Vera (Rebecca Immanuel) strebt einen beruflichen Neuanfang an. Zusammen mit Kind und Kegel zieht sie von der Berlin in die Eifel. Doch bereits am...
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Sacrificio D'amore (2017)

    image
    Na pozadini društvenih pobuna i klasnih borbi u Italiji netom prije Prvog svjetskog rata prepleću se dvije strastvene ljubavne priče i jedna velika priča o žrtvi....
  • Kolo sreće (2021)

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.