poster

5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević: zabavni talk show

5.com s Danielom (2019)

Unterhaltung, Talkshow | Kroatien

Benutzer-Bewertung: 10/10

INHALT

"5.com s Danielom" slavi svoje 100. izdanje, a gosti su pjevačica Neda Ukraden te autor tekstova i skladatelj Nenad Ninčević.
Neda će predstaviti svoju autobiografiju Zora je svanula, prisjetit će se zanimljivog puta na prvi profesionalni nastup i otkriti učinak sorte grožđa kujundžuša na studiranje. Saznat ćemo je li napokon naučila svirati gitaru i tko je tetovirao njezino ime.
Nenad će ispričati zašto je naučio svirati gitaru i kako je dogovorio honorar za svoju grupu "Tutti Frutti". Govorit će o uzbudljivim putovanjima kombijem i o mjuziklu "Naša bila štorija". Saznat ćemo hoće li ga Vlado Kalember opet pustiti pod svoj krov.
Neda će u emisiji otpjevati svoje hitove: "Zora je", "Za pravu ljubav" i "Kao vino i gitara".

Fotos

5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Subotom popodne - BH

    image
    Talk show zabavnog karaktera koji se osim glazbom bavi i drugim zanimljivostima iz svijeta zabave i javnog života.
  • Ami G show (2009)

    image
    Prvi late night show u Srbiji! Smijeh do suza... Šarmanti Ognjen Amidžić uvijek uz najaktualnije goste u studiju. Moderan večernji show dovodi najpopularnije...
  • Posle ručka

    image
  • Ridikül

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.