Benutzer-Bewertung: 10/10
(2 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 56

INHALT

Vinko i Jadranka spremaju se za odlazak s imanja, dogovore se da će jedino Matija ostati da drži na oku dida Stipana, zabrinuti zbog njegova infarkta.
Premda je dirnuta saznanjem da joj je Vinko htio kupiti Aljošinu kuću, Matija se odlučno postavi kao nova šefica pumpe i pokaže zrelijom od njega i Aljoše te im daje par dana da se saberu, a dotad će sama voditi pumpu.
Stipan je uvjeren da je doveo sinove u red i da će mu obitelj konačno biti na okupu i pod kontrolom. Ali nije svjestan da mu Zvone iza leđa priprema najveći udarac dosad - izvlaštenje s njegove zemlje.
Kako se nitko od djelatnika općine ne usuđuje uručiti izvlaštenje Stipanu, zadatak spadne na Martina, no on uzme pogrešnu kuvertu pa Zvone odlazi osobno k Macanima i uručuje dokument Vinku.
Cijelo misto priprema se za skori Dan Zaglava. Kako Mirjana voli plesati, Mati sine da bi joj se tako mogao umiliti nakon trača o njoj i sebi koji je nespretno prouzročio, i zamoli Milicu da ga nauči plesati. 

Fotos

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Donna Leon (2000)

    image
    Comissario Guido Brunetti (Joachim Król, später: Uwe Kockisch) ermittelt mit Leidenschaft, doch es wurmt den melancholisch gestimmten Polizisten, dass immer...
  • Dan Sommerdahl - Tödliche Idylle (2020)

    image
    Basierend auf den erfolgreichen Romanen von Anna Grue ermittelt Dan Sommerdahl (Peter Mygind) in seiner Heimatstadt Helsingør gemeinsam mit seinem besten Freund...
  • Tropiques criminels (2019)

    image
    On the Caribbean island of Martinique, in the middle of the tropics, several mysterious murders occur. Now it is up to the two investigators Mélissa Sainte-Rose...
  • Polizeiruf 110 (1971)

    image
    In German with English subtitles. Alexander Bukow is a cop who doesn't mind working at the edge of the law to get results. His straight-laced partner, Katrin...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.