poster

Studio 4: Francuski predsjednik u Hrvatskoj: specijalna emisija

Studio 4

Nachrichten, Politisch | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

INHALT

Punih osam sati informativnih sadržaja iz zemlje i svijeta. Prijenosi, javljanja uživo, analize i razgovori s gostima iz svih područja javnog djelovanja. Politika, kultura, sport i aktualnosti iz društvenog života. Prvi, najbrži i najrelevantniji - Studio 4, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30.

Fotos

Studio 4: Francuski predsjednik u HrvatskojStudio 4: Francuski predsjednik u HrvatskojStudio 4: Francuski predsjednik u HrvatskojStudio 4: Francuski predsjednik u HrvatskojStudio 4: Francuski predsjednik u HrvatskojStudio 4: Francuski predsjednik u HrvatskojStudio 4: Francuski predsjednik u HrvatskojStudio 4: Francuski predsjednik u Hrvatskoj

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Global Watch

    image
    GLOBAL WATCH is a 60 minute-long news program. The show stresses Chinese elements, emphasizing China's perspective, policies and stories.
  • Géopolitis

    image
  • TV Liberty

    image
    TV Liberty je polusatni televizijski magazin koji govori o svim važnijim temama o Bosni i Hercegovini i u njoj, čije je produciranje počelo u augustu 1996. u...
  • Kékfény (2021)

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.