SAISON: 3

FOLGE: 2 - lifestyle emisija

INHALT

Svi koji su u nekom trenutku bili u potrazi za nekretninom složit će se da je to jedan od najstresnijih perioda. Tražite li objekt za najam, kupnju ili prodaju, Mikulec će sa svojim timom za nekretnine istražiti koje su to najzanimljivije nekretnine na tržištu te vam pomoći u odabiru vašeg savršenog doma.
Nakon uspješne dvije sezone i u trećoj ćemo kroz svaku epizodu pratiti jednog kupca u njegovim zahtjevima i potrebama - od budgeta, kvadrature, broja soba, grada... kao i ima li posebne zahtjeve poput terase, dvorišta ili čak bazena. Tu je stručna ekipa agenata za nekretnine, građevinara, statičara, bankara, kao i dizajnera i arhitekata, kako bi kupac skupio što više informacija i lakše donio konačnu odluku.
Dok su u prvoj sezoni četiri potrage završile s pozitivnim ishodom, druga sezona bila je još uspješnija: čak sedam obitelji ispratili smo u novi dom!
Ovog proljeća izašli smo iz Zagreba pa smo uspješno potrage završili i u Ljubeščici, Selcu i Karlovcu, što nas posebno veseli jer gledatelji mogu kroz potragu i savjete naših agenata usporediti stanje na tržištu nekretnina i van Zagreba.

Fotos

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
    In der neuen Dokusoap „Zwischen Tüll und Tränen“ beraten professionelle Brautmodenausstatter angehende Bräute bei der Wahl ihres perfekten Hochzeitskleids und...
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
    Guido Maria Kretschmer kürt in seiner neuen VOX-Sendung die „Deko Queen“. Darin wird gewerkelt, geschraubt, gestrichen und dekoriert. Wie auch in der Styling-Doku...
  • Biljana za vas

    image
    Biljana za vas je ženski life style magazin u trajanju od 60 min. koji vam pruža mogućnost da kroz stalne rubrike zavirite u domove poznatih, kuvate zdravu hranu,...
  • Divat és design

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.