poster

Sunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali Dizdar

Sunčana strana Prisavlja (2020)

Musik, Kultur | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

INHALT

Sunčana strana Prisavlja mjesto je susreta starih i novih prijatelja. Pod otvorenim zagrebačkim nebom veliki podij uz južnu stranu zgrade HRT-a dijele grupa Mayales i pjevačica Natali Dizdar s pratećim bendom. U istoj večeri dogodit će se dva koncerta u trajanju od otprilike 45 minuta. Najprije će nastupiti grupa Mayales koja djeluje na našoj sceni već 28 godina, a ove je godine izbacila svoj četvrti album "Domovina". Najavljuju da će koncertni program biti presjek njihova rada, ne samo glazba s tog posljednjeg izdanja koji kritika naziva zvučno najpotentnijim u diskografiji benda. Nakon njih scenu zauzima Natali Dizdar i njezin prateći bend, Zadranka predivnoga glasa i poznatih pjevnih pop-pjesama. Premda je dobro etablirana na hrvatskoj glazbenoj sceni, početkom godine je otišla živjeti u London gdje radi kao psihoterapeut, te je ovo iznimna prilika da je imamo čast ugostiti na Prisavlju i čuti je uživo.

Fotos

Sunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali Dizdar

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • BN music

    image
    Muzički program BN televizije.
  • Headbangers Ball (1987)

    image
    Your ticket to the heaviest headbanging ball is right here: Enjoy all the best in '80s metal and rock and get your mosh on!
  • Veče sa...

    image
  • Hari Mata Hari

    image
    Popularni hitovi pjevača Harija Mata Harija.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.