Benutzer-Bewertung: 1/10

SAISON: 1

FOLGE: 2

INHALT

U drugoj epizodi upoznajemo Sona, križanca labradora i čau-čaua koji je tako dobre naravi da ga ne bi trebalo biti teško udomiti. No, to se ne bi moglo reći za Badija, predstavnika takozvane kategorije opasnih pasa. Badi je Sonov susjed i njegova sušta suprotnost. Istina, obožava ljude, ali ne trpi nikog drugog. Nerviraju ga sve životinje, pa čak i plišane. On je već jednom bio udomljen, a kad su se udomitelji rastali, vratili su ga u sklonište. Pitanje je hoće li ga ikad više itko udomiti.
U sklonište su došli i učenici Srednje veterinarske škole, oni će pomoći oko čišćenja kaveza i družit će se sa psima koji jedva čekaju da ih netko izvede u šetnju. Doznat ćemo koliko su opasne mačke, pogotovo ako su ranjene, a upoznat ćemo i veterinara Jadranka koji u ambulanti Zagrebačkog zoološkog vrta pomaže divljim životinjama koje završe u Dumovcu.
Glazbu za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić.

Fotos

Udomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi me

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Die Europa-Saga (2017)

    image
    A continent defined more by cultures than by geography, Europe derives its name from the mythic seduction of Queen Europa by Zeus, king of the ancient Greek gods....
  • I mestieri di Mirko

    image
  • China Uncovered

    image
  • Bardovi teatra

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.