poster

Globalna Hrvatska HTV

Globalna Hrvatska HTV (2018)

Dokumentarfilm | Kroatien

INHALT

Potresne slike razorene Banovine obišle su svijet. Tragedija ljudi koji su za samo nekoliko sekundi ostali bez svojih domova ponovno je ujedinila naše ljude u domovini i izvan nje. Iseljena Hrvatska nesebično pomaže. O tome, među ostalim, u Globalnoj Hrvatskoj, iz koje izdvajamo:
Hrvati u inozemstvu udruženi su u pomoći razorenoj Banovini. Novac i humanitarni konvoji pristižu iz svih dijelova svijeta.
Hrvati u Bosni i Hercegovini ušli su u još jednu politički neizvjesnu godinu. Hoće li hrvatska zajednica u Srbiji konačno dobiti svoje predstavnike u tijelima srbijanske vlasti? Gost emisije je ministar vanjskih i europskih poslova RH Gordan Grlić Radman.
25 godina Zajednice Hrvata u Sjevernoj Makedoniji - Hrvati u toj zemlji još nemaju status nacionalne manjine.

Fotos

Globalna Hrvatska HTV

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Echtes Leben (1967)

    image
    Reportagen zu Themen des gesellschaftlichen und religiösen Lebens, seit 1984 auch in der ARD.
  • Bilo jednom...

    image
    Bilo jednom...
  • Alpha Centauri (1998)

    image
    Gibt es Außerirdische? Wie dünn war die Ursuppe? Und wie sieht eigentlich die Zukunft des Universums aus? Astrophysiker Harald Lesch beantwortet diese und andere...
  • Slučajni turist (2010)

    image
    Nakon što je raskrinkao najveće hrvatske misterije, Robertu je Knjazu preostalo samo još jedno - upoznati domovinu da bi je više volio. Robert Knjaz spakirao je...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.