poster

Misunderstood

Incompreso (1998)

Drama | Italien

Bewertung: 7.2/10

INHALT

Nadahnuta slavnim romanom Florence Montgomery i prevedena na mnoge jezike, "Incompreso" je dramatična, ganutljiva priča o odnosu oca i sina koji se vole, ali teško komuniciraju i razumiju jedan drugoga.
Francescu je deset godina. Njegov otac je radoholičar, ali dječak ima brižnu majku koja je izuzetno vezana za svoja dva sina. Francesco obožava majku i razara ga saznanje da ona boluje od neizlječive bolesti. Počinje se svađati s ocem koji, premda vrlo inteligentan, ima previše posla da bi znao i mogao doprijeti do svog sina. Njihovu odnosu zasigurno ne pomaže Francescov pokušaj bijega od kuće. Uza sve ostalo, Francesca muči i to što za neposluh njegova mlađeg brata Mina uvijek okrivljuju njega. Kada majka umre, Francesco je shrvan te otac zamoli svoju sestru da se useli k njima kako bi mu pomogla brinuti se za dječake. Francescu je život iz dana u dan teži sada kad nema majke da ga tješi, ali jedan veoma poseban dan koji će provesti s ocem ispunit će ga srećom i međusobno ih zbližiti. A onda jedne večeri Francesco u pokušaju da mlađem bratu spasi život tragično nastrada.

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.