poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Stotine kamiona okupile su se na jednom mjestu, a sve zbog drugog izdanja Truck Showa Dalmacija. Iako je sve na prvi pogled izgledalo kao kulisa za snimanje filmova, posjetitelji su mogli uživati u ovim divovima koji očaravaju svojim izgledom. Okupljene je zabavila i Maja Šuput koja je otkrila kakva je u ulozi vozačice te kako su dosad prolazili njezini susreti s prometnim policajcima. Hrvoje Krolo.
Jedan je od naših poznatijih chefova, no supruga mu brani da kuha doma. Ante Udovičić obožava ići na utakmice i zabavljati se s društvom, ali mu je najdraže putovanje ono s obitelji. Našem Saši Knežiću otkrio je i zašto još uvijek stažira.
Rijetko su koji glumci u Hollywoodu toliko hrabri da sami skaču s litice, vise s aviona ili izvode opasne vratolomije poput Toma Cruisea. Ryan Gosling i Emily Blunt, zvijezde novog filma Kaskader, definitivno nisu među njima. Otvoreno su podijelili svoje noćne more sa seta, na kojem je oboren Guinessov rekord u prevrtanju automobilom.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Da pređemo na ti

    image
  • Dalmatina

    image
    U emisiji Dalmatina dovodimo u studio gradonačelnike, načelnike, čelnike javnih servisa, županijske i gradske zastupnike, te ostale relevantne sugovornike s...
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.