poster

Razgovor s razlogom: Vinko Brešan

Razgovor s razlogom (2022)

talk-show | Hrvatska
Redatelj: Siniša Hajduk

SADRžAJ

Gost posljednjeg ovosezonskog Razgovora s razlogom je redatelj Vinko Brešan.
Razgovaramo o početku snimanja druge sezone 'Dnevnika velikog Perice'. Što mu je najveći izazov u nastavku te kakve su intervencije morali učiniti u samoj priči? U kojem bi se filmskom žanru volio okušati i zašto je 'Dnevnik velikog Perice' najbliže što će toj želji ikada doći? Što čini dobrog redatelja? U čemu je ljepota, odnosno prokletstvo tog posla? Zašto je humor zapravo ozbiljan posao? Treba li umjetnik biti hrabar? Je li animirani film umjetničko područje na kojem smo ostvarili najveći uspjeh? Može li se u Hrvatskoj živjeti samo od režije? Hoće li snimiti film prema očevu tekstu 'Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja'?
Od filma 'Kako je počeo rat na mom otoku' do serije 'Dnevnik velikog Perice', mnogo je razloga za razgovor s Vinkom Brešanom.

Fotografije

Razgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko BrešanRazgovor s razlogom: Vinko Brešan

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.