SEZONA: 2

EPIZODA: 30

SADRžAJ

Manuel doznaje da je Jana poslana u vojvodinu kuću i obećava da će posredovati kod svoje majke da sluškinju vrati na La Promesu. Cruz ima novi razlog za prepirku s Jimenom. Markiza je naručila krevetić za svog unuka od najpoznatijeg stolara u Andaluziji... Ali Jimena nije zainteresirana. Markiz i markiza pružaju Martini potporu nakon što im je otkrila razlog skrivanja na La Promesi, ali i ne slute da Martinini roditelji još nisu rekli zadnju riječ o tome. Lope izbjegava razgovarati s Maríjom Fernández o svojim pravim osjećajima sad kad Salvador zna za njihov poljubac. Kuharice su i dalje zabrinute za Carlosa i razmišljaju o tome da ponovno pobjegnu kako bi ga pokušale naći, makar ih to stajalo posla. Markiz je ljut na Píju i Rómula jer je policija uhitila Gregorija bez njegova znanja i prijeti im otkazom.

Fotografije

La PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa Promesa

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.