EPIZODA: 2 - Dresden 1946

SADRžAJ

Poslijeratni Dresden, Elli Göbel je mlada ratna udovica i jedna od milijun prognanika iz nekadašnjih njemačkih istočnih teritorija. Zapošljava se na raščišćavanju ruševina i obnovi razorenog grada. Da prehrani djecu, mora se snalaziti na sve moguće načine. U zemlji vlada velika oskudica. Kako bi sebi i djeci osigurala bolji život, Elli je spremna zaći s one strane zakona. Kad pročita u novinama da se održava audicija za violinista, iskrade se s posla kako bi kupila violinu na crnom tržištu. No pojavi se policija i uhiti je. Prijeti joj zatvor, a ako je osude, uzet će joj djecu. Ova izmišljena priča, utemeljena na stvarnim događajima, pruža nam uvid u sumornu poslijeratnu svakodnevicu.

Fotografije

Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...Jedan dan u...

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.