Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Proljeće je stiglo i napokon otvaramo vrata svježem zraku, biljkama i raznim mogućnostima. Dizajner vrta Joel, stručnjak za hortikulturu Errol i zanatlija Bruce tu su da nam pokažu kako maksimalno iskoristiti vanjski prostor kojim raspolažemo. Imajući na umu održivost, oni ističu novi pristup vrtlarstvu u koji se svi možemo uključiti. Iznose praktične savjete vezane uz gradnju i sadnju da se lakše snađete s onim čime raspolažete, ma gdje bili.
---
Tim se usredotočuje na senzorne vrtove koji nas opuštaju i omogućuju nam da stvari radimo malo drukčije te donose puno savjeta i inspirativnih ideja o tome kako oformiti vlastite. Joel će zasaditi čajnu gredicu čije sastojke možete upotrijebiti za izradu savršenog napitka. Errol nam pokazuje kako da šljunčani teren pretvorimo u biljni raj koji voli sušu, a Bruce svemu dodaje ložište izrađeno po mjeri, u čemu se svatko od vas može okušati već ovog vikenda.

Fotografije

Veliki preokret u uređenju vrtovaVeliki preokret u uređenju vrtovaVeliki preokret u uređenju vrtova

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.