SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Serija Veliki preokret u uređenju vrtova poziv je na borbu ljudima širom zemlje da izađu u svoje vrtove i transformiraju okućnicu. Tri zanimljiva stručnjaka za vrtlarstvo - dizajner Joel Bird, hortikulturist Errol Reuben Fernandes i zanatlija Bruce Kenneth pomažu nam da revolucionarno preuredimo svoj vanjski prostor i nadahnjuju nas da izađemo u svoj vrt. Iskoristit će svoje znanje i stručnost kad je u pitanju preobrazba okućnica te će gledateljima prenijeti znanja i trikove za uređenje zelenih oaza.
U svakoj epizodi vidjet ćemo po jednu transformaciju turobnog dvorišta u rajsku oazu koja oduzima dah. Prije same preobrazbe, vlasnici će sa stručnjacima razgledati neki od kultnih javnih vrtova gdje će se inspirirati nevjerojatnim dizajnom, hortikulturom i postojećim objektima te odrediti temu preuređenja.
Naši stručnjaci crpe nadahnuće iz ovih kultnih prostora i zelenih nacionalnih blaga, pokazujući pritom gledateljima kako postići to posebno ozračje i u svom vlastitom vrtu, bez obzira na njegovu veličinu, oblik i trenutni izgled.
---
U prvoj epizodi ove potpuno nove serije naši stručnjaci, ekološka vrtlarica Poppy, zanatlija Bruce i dizajner vrtova Joel usredotočuju se na vrtove u kojima može uživati cijela obitelj te dijele puno savjeta i inspirativnih ideja o tome kako urediti upravo takav prostor.

Fotografije

Veliki preokret u uređenju vrtovaVeliki preokret u uređenju vrtovaVeliki preokret u uređenju vrtova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bobby Flay i ovisnost o roštilju (2011)

    image
    Bobby Flay is known for his barbecue so this is the perfect show for him to showcase his barbecuing skills. In this series, Flay takes outdoor grilling to the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.