SADRžAJ

Prateći izvanredan život jedne od legendarnih figura 20. stoljeća, ovaj dvodijelni dokumentarac oslikava intiman portret čovjeka koji je, unatoč svim teškoćama, postigao nemoguće.
Prateći izvanredan život jedne od legendarnih figura 20. stoljeća, KAKO SE ZOVEM: MUHAMMAD ALI istražuje Alijeve izazove, sukobe, povratke i pobjede kroz snimke njegova glasa. Dvodijelni dokumentarac oslikava intiman portret čovjeka koji je bio svjetionik nade za potlačene ljude širom svijeta, a u kasnijim godinama bio je prepoznat kao globalni građanin i simbol čovječnosti i razumijevanja. Uz samog Alija koji vodi gledatelje kroz svoje putovanje, film sadrži arhivske snimke, od kojih su neke dosad neviđene.

Fotografije

Kako se zovem: Muhammad AliKako se zovem: Muhammad AliKako se zovem: Muhammad Ali

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jedriličarke s broda Maiden (2018)

    image
    Ovo je inspirativna priča o prvoj ženskoj posadi koja je sudjelovala u jedriličarskoj utrci oko svijeta. Godine 1989. 24-godišnja Tracy Edwards postala je...
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 2. dio (2017)

    image
    Drugi dio ESPN-ovog dokumentarca o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Sepp Blatter (2015)

    image
    Dokumentarni film istražuje skandal koji okružuje FIFA-u i njenog trenutnog predsjednika Seppa Blattera, istražujući optužbe za korupciju koje su dovele do toga...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.