poster

Ludo putovanje Billa i Teda

Bill & Ted's Bogus Journey (1991)

komedija, SF, akcija, fantazija, glazbeni, avanturistički | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Peter Hewitt


Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 5.7/10
(7 glasova)

SADRžAJ

Na Sveučilištu Billa i Teda u budućnosti ljudi u svijetu su dobri jedni prema drugima. No Chucku De Nomolosu dosadila je ta miroljubivost kao i heavy metal te šalje Billa i Teda u 1990. godinu s naredbom da ubiju ljudske verzije sebe.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nevjerovatna pustolovina Billa i Teda (1989)

    image
    Dvoje tinejdžera zaljubljenih u rock'n'roll, koji samo što nisu pali razred, spremaju se napisati presudni referat iz povijesti nakon što im je dodijeljen vremeplov.
  • Dobro došli u zemlju zombija (2009)

    image
    Smotani student Columbus (Jesse Eisenberg) preživio je kugu koja je ljude pretvorila u zombije mesoždere jer se boji gotovo svega. Tallahassee (Woody Harrelson),...
  • Kaamelot (2021)

    image
    Deset je godina prošlo otkad se Arthur odrekao prijestolja i nestao nakon što ga je predao bivšem prijatelju Lancelotu, koji je od tada nad kraljevstvom...
  • Legenda o Božićnoj vještici (2018)

    image
    Tijekom dana, Paola je normalna učiteljica, ali noću se pretvara u Božićnu vješticu, čarobno stvorenje koja dobroj djeci donosi darove.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.