SADRžAJ

Alex Sheldon (L. Wilson) nije prebolio svoju strasnu ljubav Polinu (S. Marceau). Iako je potpisao ugovor za drugi roman, pisanje mu ne ide. Umjesto toga, kockao se i zadužio, pa su mu za vratom utjerivači dugova koji se nimalo ne šale: ako za mjesec dana ne vrati dug, ubit će ga. Alex zna da bi svi njegovi problemi bili riješeni kad bi završio roman i dobio honorar. Stoga daje oglas za stenografkinju. Na oglas se javlja Emma Dinsmore (K. Hudson), djevojka koja o svemu ima svoje mišljenje i koja romane čita samo ako joj se svidi kraj. Alex jedva smišlja radnju romana, a gotovo sve što smisli nailazi na kritičke procjene njegove stenografkinje, koja je osobito nesklona glavnoj junakinji romana, prsatoj i neodoljivo zamamnoj Polini, zbog koje glavni muški lik Adam (L. Wilson), vrlo sličan Alexu, ispada totalna budala.

Fotografije

Alex i EmmaAlex i EmmaAlex i EmmaAlex i EmmaAlex i EmmaAlex i EmmaAlex i EmmaAlex i EmmaAlex i Emma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Božić na drugom kraju zemlje (2020)

    image
    Lina i Max vraćaju se kući za blagdane, no započinje oluja, pa će morati udružiti snage kako bi na vrijeme stigli kući.
  • Moj božićni san (2016)

    image
    Christina je voditeljica robne kuće koja želi dobiti novo radno mjesto, u Parizu. Kako bi impresionirala vlasnicu dućana, odluči napraviti najbolju božićnu...
  • Veza bez obaveza (2011)

    image
    Ženski lovac na talente i njezin najnoviji klijent obvežu se da će prestati s usputnim seksom ako se zaljube. Isprva dogovor funkcionira, no uskoro se dvoje...
  • Božićni poljubac (2011)

    image
    Nakon što slučajno poljubi dečka svoje šefice, mlada bostonska dizajnerica riskira karijeru kad se počne zaljubljivati u njega.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.