SADRžAJ

Sara, uspješna direktorica u marketinškoj tvrtki, mora se vratiti u svoj rodni grad kako bi dovršila prodaju obiteljske farme. No umjesto samo nekoliko potpisa, dočeka je farma jabuka koju hitno treba obrati, pa se Sara obrati susjedu Gabeu za pomoć. Sara se uskoro zaljubi u Gabea, no kad pogreškom pomisli da je Gabe već zauzet, odluči se vratiti natrag u grad. No Gabe je jednako zaljubljen u Saru, a razdvaja ih samo mali nesporazum.

Fotografije

Ljubav na seluLjubav na seluLjubav na seluLjubav na seluLjubav na seluLjubav na seluLjubav na seluLjubav na seluLjubav na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prekid putovanja (2017)

    image
    Best friends Kate and Meg find themselves competing for the same man while waiting for their plane to take off from St Louis.
  • Tek što nisu vjenčani (2013)

    image
    Romantična komedija o tri tek vjenčana bračna para, tj. oni vjeruju da su vjenčani. Tri prijateljice još od srednje škole udaju se isti dan. Sretne su i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.