SADRžAJ

Film prati par, koji čine novinarka Brea i mehaničar John koji odlaze na vikend u prijateljevu luksuznu kuću u prirodi. Na putu do tamo, oni će se sukobiti sa bandom bajkera, a uznemirena žena će ubaciti mobilni telefon u Breinu torbu u toaletu benzinske pumpe što ona neće primetiti. Iako ih sukob sa bajkerima potrese, Brea i John odluče da uživaju u odmoru, ali ih prekida dolazak prijatelja, Darrena i Malie. Kada nađu telefon u Breinoj torbi, oni na slikama zatiču žene žrtve trgovinom ljudima. Ubrzo se bajkeri pojavljuju tražeći telefon, i jasno je da ih neće pustiti žive nakon onog šta su otkrili. Uz to, otkrivaju da ne mogu da veruju lokalnoj policiji, koja sarađuje sa bajkerima.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Smrtonosni pacijent (2018)

    image
    Ispunjena i voljena dr Hilari Spenser poznata je pod nazivom „Anđeo istočnog krila“ zbog načina na koji se odnosi prema svojim pacijentima. Jedan pacijent,...
  • A Murderer Upstairs (2017)

    image
    A woman protects her stepdaughter after the teenager witnesses the murder of her best friend. She becomes suspicious however that the youngster could be the killer.
  • Zavedi pa ubij (2019)

    image
    A single mother becomes estranged from her teenage daughter when she starts dating a dangerous older man against her wishes.
  • Bad Stepmother (2018)

    image
    Following the sudden and mysterious death of their father, a brother and sister return home to their sprawling New Orleans estate and encounter their unhinged...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.