SADRžAJ

SF viđenje klasičnog romana „Čarobnjak iz Oz-a“. Nekada prelijepa zemlja postala je opustošena. Zla čarobnica Azkadellia je otela Lavander Eyes. Ona je čarobnici potrebna za realizaciju opakog plana: isisavanje duša njenih miljenika i prikupljanje energije kako bi preskočila udaljenost između svoga svijeta i „druge strane“, koja se zove Zemlja. No, čarobnicin vidoviti sluga Lylo upozorava ju na prisustvo opasnosti po njen plan. Opasnost je DG, buntovna mlada žena iz Omahe, koju je u snovima posjetila Lavander Eyes i uputila joj poziv upomoć. Mini serija je imala 9 Emmy nominacija a nagrađena je Emmyjem za najbolju šminku. Također, „Tin Man“ je nagrađen sa još 9 nagrada.

Fotografije

Limeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjek

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.