SADRžAJ

Nicholas Howarth je pisac, ali nije previše uspješan. Zarađuje predajući o književnosti, među ostalim i u ženskom zatvoru. Među polaznicama njegovog tečaja je i mlada Teresa Smith, lijepa i neobično zanimljiva djevojka, koja mu ispriča da je i ona pisac te da piše o djevojci koja je ubila profesora.
Nekoliko godina kasnije Nick objavljuje roman utemeljen na Teresinoj priči. Roman postaje hit, a on slavan. No, na jednu od promocija i potpisivanje knjiga stiže i Teresa, čije su riječi enigmatske za sve nazočne, pa i za Nickovu suprugu, samo Nick razabire njihovo prijeteće značenje.

Fotografije

Najbolja učenicaNajbolja učenica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Noćne životinje (2016)

    image
    Drugi film slavnog modnog dizajnera Toma Forda stiliziran je spoj romanse i noir-trilera u čijem su središtu bivši supružnici, Susan i Edward. Susan je vlasnica...
  • Fatalna (2020)

    image
    Napet i provokativan psihološki triler opisuje urušavanje savršenog života sportskog agenta Darrena, nakon što mu zgodna policajka s kojom je proveo burnu noć...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Zlo za zlo (2015)

    image
    Samohrana majka spremna je na gotovo sve kako bi pronašla svoju otetu kćer.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.