Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(7 glasova)

SADRžAJ

Priča o četiri žene čiji se životi susreću u potrazi za pravdom, nadom i pomirenjem, u svijetu zasjenjenom sukobom, bijesom i ratom. Priča počinje u ratnom Jeruzalemu 1948., kada Hind Husseini otvara sirotište za djecu izbjeglice i koje ubrzo postaje dom za 2000 siročadi. Jedna od njih je i sedamnaestogodišnja Miral, koja je tu završila nakon što joj je poginula majka prije 10 godina. Na vrhuncu palestinskog otpora, Miral radi kao učiteljica u izbjegličkom logoru.
Tu se zaljubljuje u političkog aktivista Hanija i suočava se sa životnom dilemom: da se bori oružjem ili da slijedi Hindina uvjerenja kako će obrazovanje utrti put miru.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jadnici (1995)

    image
    Fenomenalna ekranizacija klasika Viktora Igoa, dobitnik nagrade Zlatni Globus za najbolji film na stranom jeziku. Priča o neuništivosti ljudskog duha.
  • Lov na divovsku lignju (2011)

    image
    Uz pomoć novih kamera, pokušaj pronalaženja neuhvatljivog morskog diva praćenjem bioluminiscencije.
  • Protiv Njihove Volje (2012)

    image
    Francuska, 1943 .godina. Dvije lijepe i različite sedamnaestogodišnjakinje, Alice (Flore Bonaventura) i Lisette (Louise Herrero), nacisti su istrgnuli iz obitelji...
  • Secret in the Mountain (2019)

    image
    In the last days of World War II, Gauleiter Eigruber ordered the blasting of the salt mine. Stolen art treasures are stored there. The villagers oppose it.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.