Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(13 glasova)

SADRžAJ

Alex McPherson (Alison Sweeney) vraća se u gradić u Pennsylvaniji gdje je ljetovala kao djevojčica kako bi snimila sljedeću epizodu svog podcasta o stvarnim zločinima, o nestanku prijatelja iz djetinjstva prije 20 godina.
Alex McPherson (Alison Sweeney) vraća se u gradić u Pennsylvaniji gdje je ljetovala kao djevojčica kako bi snimila sljedeću epizodu svog podcasta o stvarnim zločinima, o nestanku prijatelja iz djetinjstva prije 20 godina. Međutim, nakon udruživanja s urednikom lokalnih novina (Benjamin Ayres) koji nevoljko pristaje pomoći joj da rekonstruira djevojčine posljednje korake, Alex ne samo da otkriva šokantnu istinu o nestanku djevojke nego i desetljećima staro ubojstvo i njegovo zataškavanje.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubiti pticu rugalicu (1962)

    image
    Ranih tridesetih godina prošlog stoljeća u gradiću u Alabami mladi udovac, odvjetnik Atticus Finch (G. Peck), odgaja svoje dvoje male djece, kćer Scout (M....
  • Zadnja scena: Misterij Aurore Teagarden (2018)

    image
    Holivudska ekipa snima film u Lawrencetonu, no kad je zvijezda filma pronađena mrtva, knjižničarka Aurora i njezini prijatelji iz kluba moraju otkriti ubojicu.
  • Smrtonosni medeni mjesec (2010)

    image
    Par se vjenča na Havajima, te na medeni mjesec odu na krstarenje, gdje stvari krenu strašno naopako.
  • Kako šiješ, tako ćeš i žeti: Misterij Aurore Teagarden (2018)

    image
    Aurorina obiteljska prijateljica Poppy vraća se u grad kako bi pokrenula novi posao. Kad Poppy pronađu mrtvu, Aurora mora pronaći ubojicu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.