poster

Škola kuhanja

Škola kuhanja (2016)

Cooking | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 17

SYNOPSIS

U "Školi kuhanja" danas je tema omiljena grickalica, čips. Domaći čips od povrća s ukusnim umakom od vrhnja i kopra priprema Ana, poduzetnica iz Zagreba. Ana pokazuje kako povrće, bijeli i ljubičasti krumpir i celer, narezati na tanke ploške te kako se uranjanjem u hladnu vodu može spriječiti promjena boje povrća. Ana će upotrijebiti znanje stečeno u školi kuhanja, za prženje čipsa koristit će palmino ulje, jedno od ulja s višom točkom izgaranja u usporedbi s uobičajenim uljima u kućanstvu, koje je bolje koristiti kod prženja u dubokom ulju. Na kraju Ana priprema brz, ukusan i vrlo osvježavajući umak od vrhnja i kopra, koji sjajno odgovara uz čips.
Produkcija: Production Group d.o.o. za Gastronomade

Photos

Škola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanjaŠkola kuhanja

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.