poster

Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevaju (2007)

zene, reality | Horvátország
Rendező: Dalibor Sokolić

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 2

RéSZ: 7

TARTALOM ISMERTETő

U večerašnjoj, sedmoj emisiji saznat ćemo tko su finalisti druge sezone showa Zvijezde pjevaju. U natjecanju su ostala još samo tri para, koji će, kao i do sada, uložiti maksimum u svoje dvije interpretacije, no na kraju emisije jedan par napušta natjecanje i ostaju dva para koji će se za pobjedu i titulu najboljeg boriti u finalu 26. travnja.
Od glazbenih žanrova Karmela i Đani za prvi su nastup odabrali rock, Nikša i Ivana soul, a Mila i Jacques pop, a u drugom će nastupu svaki par otpjevati po jedan domaći hit. U show programu nastupit će Boris Novković.
Za sjajnu atmosferu i podršku natjecateljima pobrinut će se brojni navijači i publika u studiju Anton Marti. Žiri u kojem su Husein Hasanefendić Hus, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić "vagat" će svaku nijansu izvedbe, a tko će ostati u natjecanju odlučit će i gledatelji, koji za svoje favorite mogu glasovati tijekom cijelog tjedna na sljedeće brojeve telefona:

KARMELA VUKOV COLIĆ i ĐANI STIPANIČEV 061 5105
NIKŠA KUŠELJ i IVANA KINDL 061 5106
MILA ELEGOVIĆ i JACQUES HOUDEK 061 5108

Izvođači nastupaju uz pratnju banda "Zvijezde sviraju".

Nagrada za jednog od gledatelja koji glasuju je 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Büfék, autósvendéglők és gyorsétkezdék (2006)

    image
    Food Network's Guy Fieri rolls out to visit America's favorite diners, drive-ins and dives, interviewing the owners of the food establishments and samples the...
  • Gasztroangyal - Eszik, iszik, sosem alszik... (2013)

    image
    Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra...
  • Good Bones (2016)

    image
    Mom & daughter flipping abandoned houses in Indianapolis.
  • Élet Hawaii-on (2013)

    image
    Americans make the move to Hawaii to find the home of their dreams in paradise.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.