poster

Da sam oblak

Bir Bulut Olsam (2009)

dráma | Törökország
Rendező: Ulas Inan Inac

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10
(2 szavazatokat)

RéSZ: 11

TARTALOM ISMERTETő

Mustafa je napet zbog odnosa u trojcu koji tvore Harun, Serdar i Narin koje promatra izdaleka i ne zna kako protumačiti situaciju, pa dolazi po Narin i odvodi je. Na putu Mustafa u trenutku nepažnje uzima diplomu koju je Narin čvrsto držala u ruci i brzo se okrene ne dopustivši Narin da mu objasni. Zaluđeni Mustafa ne primijeti minibus na cesti i izazove prometnu nesreću. Obitelj Bulut u bolnici je i svi su krajnje napeti. Mustafa je prebrodio životnu opasnost i opet mu je pomogao doktor Serdar. Asije se ni na trenutak ne odvaja od muža. Aslan poludi kad sazna za uzrok nesreće, no dobro zna iskoristiti situaciju. Uzima Haruna koji je došao posjetiti Narin za ruku i izvuče ga van. Objasni mu da je riječ o časti i vrši pritisak na njega da se mora oženiti Narin.

Fényképek

Da sam oblak 01Da sam oblak 02Da sam oblak 03Da sam oblak 04Da sam oblak 05Da sam oblak 06Da sam oblak 07Da sam oblak 08Da sam oblak 09Da sam oblak 10Da sam oblak 11Da sam oblak 12Da sam oblak 13Da sam oblak 14Da sam oblak 15

Kritikak


Nincs vélemény

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.