poster

Automobiloví žraloci z Dallasu: Žihadlo Stingray

Dallas Car Sharks (2013)

Reality šou | Spojené štáty

SEZóNA: 2

EPIZODA: 22 - Žihadlo Stingray

OBSAH

Zatímco si Martha a JD prohlíží retro Dodge Coronet, žralok koupil Porsche z roku 1983 a plánuje mu udělat novou fasádu.

Fotografie

Automobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z DallasuAutomobiloví žraloci z Dallasu

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • My Cat From Hell (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Yukonská veterinářka (2014)

    image
    Její teritorium má tisíce akrů a zahrnuje stovky druhů zvířat. Veterinární praxe Michelle Oakleyové na Yukonu je náročná a žádný den není stejný. Pacientem může...
  • Életmódi

    image
  • Nitro Circus

    image
    The crew travels around the world with an arena show.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.