poster

Přitažlivé kuchyně, působivé koupelny

Dream Kitchens and Bathrooms (2022)

Reality šou | Spojené kráľovstvo

SEZóNA: 3

EPIZODA: 6

OBSAH

Kuchyně a koupelna jsou dvě nejdůležitější místnosti v každém bytě. Nejčastěji je používáme a v dané nemovitosti ztělesňují největší přidanou hodnotu. Člověk si pro ně může vybrat z bezpočtu stylů, není jednoduché je navrhnout, a pokud se při realizaci něco zvrtne, náprava není nikdy levná.
V našem zábavném seriálu se moderátor Mark Millar setkává s běžnými majiteli bytů, kteří touží po nové kuchyni nebo koupelně, avšak jejich vysněná představa vůbec běžná není. Mark se jim snaží pomoci a řeší s nimi otázky nízkého rozpočtu, dilemata týkající se dekoračních prvků, jakož i další problémy, které se při realizaci vyskytnou. Moderátor samozřejmě nenechá rodinu ve štychu: Může čerpat ze svých dvacetiletých praktických zkušeností a nebojí se sám přiložit ruku k dílu. Ať už si vybrali jakýkoli styl a ať už se pracuje s jakýmkoli rozpočtem, nadšeně se pouští do práce spolu s majiteli bytu, kteří by za své peníze rádi dospěli k nejlepšímu možnému výsledku.

Fotografie

Přitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelnyPřitažlivé kuchyně, působivé koupelny

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • My Cat From Hell (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Yukonská veterinářka (2014)

    image
    Její teritorium má tisíce akrů a zahrnuje stovky druhů zvířat. Veterinární praxe Michelle Oakleyové na Yukonu je náročná a žádný den není stejný. Pacientem může...
  • Ízőrzők (2020)

    image
  • Nitro Circus

    image
    The crew travels around the world with an arena show.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.