SEZóNA: 8

EPIZODA: 9

OBSAH

Dobrodruh Ben Fogl cestuje křížem krážem po světě a setkává se s lidmi, kteří se jednou provždy obrátili zády k pastem západní společnosti a vybudovali si nový domov na některém z nejodříznutějších bodů naší planety.

Fotografie

Kde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidé

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Rajské zahrady naší Země (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Najväčšie hoaxy v dejinách (2016)

    image
    Dokumentární pořad vypráví příběhy o největších podvodech světa z pohledu lidí, kteří je připravili, a těch, kdo je odhalili.
  • Neobjasněné případy NASA (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • No nazdar! Irwinovi zasahují (2018)

    image
    The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.