SEZóNA: 13

EPIZODA: 18 - An Austrian in Perris

OBSAH

Brandi je v Perrisu samý úsměv, protože dělá vše pro to, aby zůstala pozitivní. Darrell to rozjede v jednotce s několika historickými totemy, zatímco Gunter hraje Renemu na nervy a trvá na skladu (téměř) plném odpadků.

Fotografie

Válka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladůVálka skladů

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • My Cat From Hell (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Yukonská veterinářka (2014)

    image
    Její teritorium má tisíce akrů a zahrnuje stovky druhů zvířat. Veterinární praxe Michelle Oakleyové na Yukonu je náročná a žádný den není stejný. Pacientem může...
  • Hal a tortán (2008)

    image
  • Gordon, Gino A Fred Na Cestách (2018)

    image
    Join British superstar Gordon Ramsay, Italian stallion Gino D'Acampo and French master maitre d' Fred Sirieix as they take a road trip.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.