SEZóNA: 1

EPIZODA: 5

OBSAH

Tento seriál nám exkluzivně představí výrobce automobilů, kteří se v tomto průmyslovém odvětví nacházejí na světové špičce. Zveme vás na úžasnou exkurzi. Jednotlivé epizody dokumentují výrobu různých, dnes už ikonických modelů, a to od několika prvních šroubků až po finální výsledek. Tento seriál seznámí diváky se všemi fázemi a účastníky výrobního procesu, od konstruktérských týmů po odborné síly, které tyto legendární vozy dávají dohromady. Mimo to získáme informace o historii prezentovaných automobilek a seznámíme se s prognózami ohledně jejich budoucího vývoje. Ať už půjde o luxusní Grand Tour, nebo o černý taxík neodmyslitelný od londýnských ulic, poznáme, v čem tkví jejich unikátní charakter, a navíc na vlastní oči uvidíme, jak se vyrábějí.

Fotografie

Výroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročiléVýroba aut pro pokročilé

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.