OBSAH

Nerozluční kamarádi Ondřej a Cyril, přezdívaný Cinda, prožívají první rok po úspěšné maturitě na průmyslové škole. Ondřej touží po práci na lodi, Cinda chce navštívit Paříž, kam jej pozvala teta. Oba se však musí vypořádat nejen s praxí, tolik odlišnou od školních představ, ale zejména s řadou soukromých problémů. To první zvládnou snadno a brzy po nástupu do velkého závodu se naučí využívat velkou část pracovní doby k rošťárnám, ulejvání a řešení soukromých problémů. To další už však tak snadné není. Ať už jde o Ondřejův citový vztah k prodavačce Heleně nebo Cindovy problémy s modrou knížkou. Teprve tragická smrt jednoho z nich znamená pro druhého definitivní konec mladické bezstarostnosti a lehkomyslného přístupu k životu.

Fotografie

Vítr v kapseVítr v kapseVítr v kapseVítr v kapse

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Dobrodružstvo s mojím ex (2013)

    image
    Na dobrodružství není nikdy pozdě. Britsko-francouzská romantická komedie s Emmou Thompsonovou a Piercem Brosnanem v hlavních rolích.
  • Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009)

    image
    Komedie o třech kamarádech, kteří se snaží přiučit lásce, a především sexu.
  • Hospodu vám nedáme (2006)

    image
    Když mazaní irští venkované zjistí, že jejich městečko je na prodej, osnují plány, jak vydělat peníze, aby odprodeji zabránili.
  • Hra pro čtyři (2007)

    image
    Když se Carole a Lionel dozví, že jejich partneři mají poměr, spojí se, aby zachránili svá manželství.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.