OBSAH

Posádka lékařského vrtulníku utrpí nehodu, zatímco pomáhá taktickému svazku ozbrojených sil USA a Spojených národů pod španělským velením v Afghánistánu. Španělská armáda má pouze jedinou noc na to, aby zorganizovala záchranu posádky a zraněných. Původně rutinní akce se ovšem promění v hotové peklo, jakmile dostanou rozkaz zachránit také vrtulník. Situace se ještě zhorší, když začnou posádku v noci obklopovat početné zástupy Tálibánců. Snímek "Nepřátelská zóna" je inspirován skutečnými událostmi, k nimž došlo v srpnu roku 2012 severně od Bala Murghab v Afghánistánu.

Fotografie

Nepřátelská zónaNepřátelská zónaNepřátelská zónaNepřátelská zónaNepřátelská zónaNepřátelská zónaNepřátelská zóna

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Čierna kniha (2006)

    image
    Black Book (Černá kniha) vypráví příběh mladé německé židovky, která přežije druhou světovou válku ukrytá v Holandsku…
  • Útok na Biely dom (2013)

    image
    Keď šokujúci akt násilia paralyzuje Spojené štáty, len jeden jediný muž môže zachrániť prezidenta i celú krajinu...!
  • Rváč (2010)

    image
    Drama ze světa pouličních zápasů. Mladík, který se právě vrací z vězení pro mladistvé, dostane šanci na normální život v nové rodině. Ovšem nový pěstoun a jeho...
  • Válečná banda (2015)

    image
    Nesourodá jednotka ztroskotanců známá jako War Pigs se musí dostat za nepřátelskou linii a zničit nacisty jakýmikoli prostředky.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.