poster

Bohémovia

Rent (2005)

Dráma, Romantický | Spojené štáty
Réžia: Chris Columbus


Hodnotenie: 6.8/10
Užívateľské hodnotenie: 6/10
(6 hlasov)

OBSAH

Revoluční rocková opera Bohémové vypráví příběh skupiny přátel, která zápasí s moderní čtvrtí East Village v New Yorku. Všichni usilují o úspěch a přijetí, zatímco překonávají překážky spojené s chudobou a epidemií AIDS.
Revoluční rocková opera z pera Jonathana Larsona, ověnčená Pulitzerovou cenou, vypráví příběh skupinky bohémů, kteří zápasí s tím, jak se vyjádřit prostřednictvím umění, a své životy posuzují podle míry lásky. Na pozadí drsné čtvrti East Village v New Yorku usilují o úspěch a přijetí, zatímco překonávají překážky spojené s chudobou a epidemií AIDS. Patří mezi ně muzikant Roger (Adam Pascal); jeho sousedka a tanečnice v nočním klubu Mimi (Rosario Dawsonová); Rogerův spolubydlící, filmař Mark (Anthony Rapp); jeho bývalá přítelkyně, jevištní umělkyně Maureen (Idina Menzelová), která ho nedávno opustila kvůli právničce (Tracie Thomsová); profesor filozofie Tom (Jesse L. Martin); jeho spřízněná duše Angel (Wilson Jermaine Heredia) a jejich bývalý kamarád a současný "domácí" Benjamin (Taye Diggs).

Fotografie

BohémoviaBohémoviaBohémoviaBohémoviaBohémoviaBohémoviaBohémoviaBohémoviaBohémoviaBohémovia

Recenzie


Žiadne recenzie

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.