Hodnotenie: 5.8/10
Užívateľské hodnotenie: 9.3/10
(3 hlasy)

OBSAH

Albert bere každý rok svou dceru na poznávací výlet po některé z evropských zemí. Na její sedmnácté narozeniny se ji rozhodne vzít do Švédska za vikingskými poklady. Když dorazí do pronajatého domu, zjistí, že jej už obývají Anika a Christine - čímž začne jedno poněkud zvláštní soužití.

Fotografie

Ach, ti dospělí!Ach, ti dospělí!Ach, ti dospělí!Ach, ti dospělí!Ach, ti dospělí!Ach, ti dospělí!Ach, ti dospělí!Ach, ti dospělí!

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Pozdravy zo spermobanky (2013)

    image
    David Wozniak jednoho dne zjistí, že je biologickým otcem 533 dětí.
  • Zbohom, Berthe (2012)

    image
    Armand Lebrecq kdysi snil o tom, že bude kouzelníkem. Stal se z něho ale lékárník. Svoji ženu má stále rád, ale klidně by ji opustil kvůli energické Alex. Má to...
  • Kráľ ostrova Staten (2020)

    image
    Od chvíle, kdy mu otec zemřel při hašení požáru, se tenhle mladý tatér jenom poflakuje. Všechno pak ještě zhorší jeho máma, která to začne táhnout s jiným hasičem.
  • Birdman (2014)

    image
    Herec Riggan Thomson sa v minulosti preslávil úlohou vtáčieho superhrdinu Birdmana, túži však potom, aby bol uznávaný ako skutočný umelec. K tomu mu má dopomôcť...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.