SEZONA: 1

EPIZODA: 38

POVZETEK

Maddalena i Saverio se sve više zbližavaju. Iako su ljubavne suparnice, Silvia i Lucrezia se nađu u zajedničkom radu na istim idealima društvene pravde. Tijekom jedne prepirke Silvia se ne uspije suspregnuti, pa kaže Lucreziji da još voli Branda.
Jedna radnica u Liviovoj tvornici oružja je završila u bolnici. Alessandro sumnja da se otrovala. Lucrezia se zabrine zbog trovanja jer bi to značilo da su i sve druge žene u opasnosti. Livio je preklinje neka se ne petlja u njegove poslove. Budu li se odlučili uvesti sanitarne restrikcije u tvornicu, neće moći ispoštovati ugovor prema vojsci. Stoga Alberto pokuša potkupiti otrovanu radnicu. Na bojišnici Brando prihvati vrlo opasnu misiju, a Corrado odluči poći s njim. Tijekom misije Brando spasi Corradov život.

Fotografije

Sacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amore

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.