SEZONA: 1

EPIZODA: 21

POVZETEK

Pred prvo uradno tekmo nove ekipe KK Radnik generalni sponzor odpove sodelovanje. Kmalu se izkaže, da za tem stoji Milovan. Voja ima zelo malo časa za iskanje novih sponzorjev. Na koncu se Voja odloči za promocijo humanitarne akcije. Utrujeni od včerajšnjega pijančevanja igralci s težavo stopijo na parket. Bo Krešo uspel najti način, da v njih prebudi željo po zmagi? Jelica odkrije Ana Marijino skrivnost.

Fotografije

Zaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igriščuZaznamovani na igrišču

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.