POVZETEK

Gledaćete u Subotu, 9. juna
Sve ono što do sada niste imali priliku da čujete ili niste bili zadovoljni odgovorom, moći ćete da čujete iz više uglova na jednom mestu. Receptura, saveti, informacije, primeri dobre prakse će biti sastavni deo emisije, koji će biti uobličena perom mladog i iskusnog novinarskog tima.
U novom, prijatnom ambijentu studija, voditeljka Roksanda Babić razgovaraće sa brojnim sagovornicima, stručnjacima iz ove oblasti o svim aktuelnim pitanjima iz ove oblasti.Kako da ostvarite visok prinos, dobijete ukusne i sočne plodove, pronađete računicu u proizvodnji mleka i rešite krucijalni problem plasmana robe na tržištu? Pitanja na koja mnoge emisije ne daju potpune odgovore i teme koje nisu zastupljene u onoj meri koje su potrebne našem seljaku.
Roksanda Babić iskusan je novinar i voditelj, a o novom izazovu kaže: Plodovi dobre zemlje je nova agro emisija čiji sam ja domaćin. U emisiji će gledaoci videti priče o hrani, seoskom turizmu, primere dobre prakse iz voćarstva, povrtarstva, stočarstva. Čuće priče malih poljoprivrednika ali i rekordera, lidera u svojim oblastima. Mali tim naše emisije je ambiciozan, vredan i ima mnogo tema i ideja, a šta mi ne stignemo da uradimo, to će naši dopisnici, koji će zaviriti u svaki kutak Srbije.
Za hranu i zdrav život sam se zainteresovala odavno, ali od kada imam decu, to mi je prioritet. Svaki dan vodim računa kakvo ću im dati voće, povrće, kog kvaliteta je meso koje kupujem, da li su žitarice organskog porekla. A sad sam u središtu tih tema i znanje dobijam iz prve ruke, od privrednika i proizvođaća. I srećna sam sto ću o svemu tome informisati gledaoce.Naš termin je subota u 8 ujutro. Pa bi bilo dobro da se gledaoci naviknu da prate Plodove dobre zemlje uz jutarnju kafu ili doručak,u porodičnom okruženju, pre nego sto krenu sa svojim obavezama.

Fotografije

Plodovi dobre zemljePlodovi dobre zemlje

Recenzije


Ni pregledov
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.