POVZETEK

Originalna i jedinstvena na Balkanu, TV emisija "Nautika" posvećena je najmodernijim svetskim i domaćim dostignućima u proizvodnji jahti i ostalih morskih i rečnih plovila. Intenzivnom komunikacijom sa mnogim nautičkim firmama širom sveta svake subote upoznaje gledaoce sa liderima nautike, brodovlasnicima i eminentnim stručnjacima. Za pasionirane nautičare istražuje najzanimljivije rute, kao i prednosti i mane velikih i malih plovila, a putnicima istraživačkog duha otkriva atraktivne destinacije, kroz čari nautičkog turizma."Nautika" je pravo mesto za sažimanje višegodišnjeg iskustva stručnog i kreativnog tima, koji nastoji da u svakoj emisiji pruži neponovljiv doživljaj avanture i da povede ljubitelje plovidbe u inovativni svet modernih nautičkih rešenja. Sa željom da iz emisije u emisiju plovite na jedrima vere i ljubavi, želimo vam dobrodošlicu u brod lepih misli. Zaplovimo zajedno...

Fotografije

NautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautika

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Sport MRT

    image
  • Fitness

    image
    Wake yourself up for the new day with some light fitness to get your heart pumping. Simply follow our on-screen instructors to help build a stronger you.
  • Igrajmo za 16

    image
    Memorijal "Igrajmo za šesnaest" RTS organizuje zajedno sa Sportskim savezom Srbije i u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta vlade Republike Srbije.
  • Sportski veterani

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.