Ocena uporabnikov: 7/10

POVZETEK

Ovotjedna emisija Normalan život posvećena je sjajnim odgajateljima, profesorima koji s iznimnom empatijom i stručnosti potiču djecu s teškoćama na aktivizam u okviru njihovih mogućnosti, a to je vrlo važno za njihovo psihofizičko zdravlje, osjećaj integracije i pripadnosti svojim vršnjacima i cijeloj zajednici u kojoj žive.
Imamo nekoliko reportaža koje o tomu svjedoče, zagrebački srednjoškolci u projektima ekologije i elektronike te rehabilitacija kroz art terapiju.
Gosti su: Kristina Škaler, prof., iz Strojarske tehničke škole "Faust Vrančić" Zagreb (dobitnica "Nagrade Ivan Filipović" Ministarstva znanosti i obrazovanja) i prof. dr. sc. Smiljana Zrilić, profesorica pedagogije sa Sveučilišta u Zadru, autorica slikovnica i knjiga posvećenih djeci s teškoćama u razvoju.

Voditelj: Ana Tomašković

Fotografije

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.