Ocena uporabnikov: 8.3/10
(14 glasova)

POVZETEK

Siječanj na RTL-u, već više od 10 godina, rezerviran je za rukomet, odnosno za prvo veliko sportsko događanje u godini. Tako će i siječanj 2021. biti rezerviran za Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce, koje se od 13. do 31. siječnja održava u Egiptu i na kojem se natječe i hrvatska reprezentacija.
RTL će, kao i prijašnjih godina, na svom glavnom kanalu te na RTL2 i online platformi RTLplay prenositi više od 50 utakmica, a one hrvatske reprezentacije, koja se natječe u skupini s Japanom, Angolom i Katarom, komentirat će Filip Brkić i sukomentator Nikša Kaleb. RTL-ova reporterka Ines Goda javljat će se s terena, prije i nakon utakmica hrvatske reprezentacije, gdje će razgovarati s igračima i stručnim stožerom.
A u zagrebačkom će studiju sve utakmice pomno pratiti i analizirati bivši proslavljeni rukometaši Petar Metličić, Drago Vuković i Goran Šprem dok će im domaćin biti RTL-ov Marko Vargek. U emisiji „Vrijeme je za rukomet“ gledateljima će, uz osvrte na utakmice, donositi i drugu stranu rukometnog prvenstva. Rukometna rapsodija u dosad neviđenom izdanju i pod strogim epidemiološkim mjerama kreće od 13. siječnja i traje sve do 31. siječnja - samo na RTL-u!

Fotografije

Vrijeme je za rukomet: SP - Egipat 2021.Vrijeme je za rukomet: SP - Egipat 2021.Vrijeme je za rukomet: SP - Egipat 2021.Vrijeme je za rukomet: SP - Egipat 2021.Vrijeme je za rukomet: SP - Egipat 2021.Vrijeme je za rukomet: SP - Egipat 2021.Vrijeme je za rukomet: SP - Egipat 2021.Vrijeme je za rukomet: SP - Egipat 2021.

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.